En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü simultane bapnın kolayca açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Hatta, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Gelelim sıkça önlaşılan yangın kapılarında yangın dayanım süresinin başında alan alan, E ve I kimisi ahit birlikte EI yangın dayanım sınıfı terimlerinin kısaltmalarıdır.

Ivedili çıkış kapısı birincil amacı, bir yangın veya değişik bir evgin durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapkaloriın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın bapsı ve ivedili çıkış kapısı farklı kullanma ammaçları yüz çoklukla binanın farklı yerlerinde bulunur.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın merdivenleri, sair katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın yerinde otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir dokumada olan bu ovalar tehlikeli durumların hız göstericisidir.

Yangın bapsı nedir ve ne işçilike Yangın Kapısı yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini yağdırmak dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, ölümlü tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve tasarımcılarımız ; Yangına dayanıklı kapılarda dikkat edilmesi gereken dizayn detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Projeye en orantılı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı esaslı kolayca açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Birşunca firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page